Apă potabilă pentru Căsuța de Cultură din Vizurești

Status: Finantat

Oamenii din Vizurești au nevoie de un puţ de mare adâncime care să le asigure apă potabilă la Căsuța de Cultură, singurul loc din sat unde copiii se pot dezvolta prin ateliere creative și activități de tip after-school. 

Suma:

6,870 RON

Galantomi:

8

Donatii:

94

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

În anul 2010, oamenii din Vizureşti îşi doreau să aibă un loc unde să facă activităţi pentru copiii din sat. Trei ani mai târziu, visul lor a devenit realitate şi, cu ajutorul Fundaţiei PACT, Habitat for Humanity România şi al voluntarilor români şi străini, au reuşit să ridice o casă de cultură. Au organizat apoi un after-school şi alte activităţi dedicate copiilor şi mamelor din sat. Timp de 10 luni, 20 de copii din familii dezorganizate au primit o masă caldă, şi-au făcut temele şi au învăţat să confecţioneze diferite ornamente. În prezent, ei se adună aici o dată pe lună pentru un club de lectură.

Pentru a-şi continua proiectele dedicate copiilor, au nevoie de un puţ de mare adâncime care să le asigure apă potabilă și de o fosă septică. Ne-am propus ca până la sfârşitul anului să-i ajutăm să strângă 25.000 de lei și să oferim posibilitatea copiilor din Vizurești să-și continue povestea în Căsuța de Cultură.