Maria Ionescu - Fundația PACT

Alerg pentru Fundația PACT!

413 RON Donatii stranse
Vreau sa fac o donatie!

Noi le cerem oamenilor din comunități să iasă din zona lor de confort, să se implice și să dăruiască. De asta am simțit nevoia să fac mai mult decât munca mea din cadrul Fundației, să ies din zona mea de confort și să alerg.

Am alergat în adolescență și, chiar dacă asta mă făcea să mă simt liberă, fericită – adoram senzația de vânt în față- când am acceptat provocarea de a participa la maraton, primul lucru pe care l-am simțit a fost de teamă. Dar asta m-a făcut să mă gândesc că poate așa simt și oamenii din comunitate la început. Dar am simțit și mult entuziasm pentru că oamenii văd de multe ori egalitatea de șanse și accesul la resurse ca pe niște concepte, or pentru copiii din Vizurești ele sunt o realitate zilnică. De aceea alerg, pentru că vreau ca și pentru ei accesul la apă să fie o normalitate, ca viața lor să fie mai bună.

in beneficiul

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Fundația PACT participă pe 14 -15 octombrie, la “Raiffeisen Bank Bucharest Marathon”. Suntem entuziasmați că avem alergători care participă la mai multe probe ajutându-ne astfel să strâ

10 oct 2017