Îmi pun la bătaie ziua de naștere pentru copiii din Vizurești!

Oana Radu Fundația PACT

Sumă strânsă
Target
Donații

Pe 21 octombrie este ziua mea de naștere și anul ăsta vreau să o donez!

La doar 38 de kilometri de București, la Vizurești, s-a format o adevărată comunitate de oameni care au reușit să construiască o Căsuță de Cultură, unde au organizat un after-school și un club de lectură. Acum, visul lor e să aibă apă potabilă în Căsuță ca să continue proiectele cu copiii. Dar, ca să foreze puțul de mare adâncime și să construiască o fosă septică, e nevoie de mulți bani.

De asta m-am gândit să îmi pun la bătaie ziua de naștere și m-aș bucura de un “La mulți ani” cu 5 bani, 10 bani pentru comunitatea din Vizurești.

Foaie verde busuioc, hai să fie cu noroc!

Vă mulțumesc! Vă pupă fata!

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

4 Donații