Îmi pun la bătaie ziua de naștere pentru copiii din Vizurești!

 

Oana Radu Fundația PACT

96% Complete
480 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații

Pe 21 octombrie este ziua mea de naștere și anul ăsta vreau să o donez!

La doar 38 de kilometri de București, la Vizurești, s-a format o adevărată comunitate de oameni care au reușit să construiască o Căsuță de Cultură, unde au organizat un after-school și un club de lectură. Acum, visul lor e să aibă apă potabilă în Căsuță ca să continue proiectele cu copiii. Dar, ca să foreze puțul de mare adâncime și să construiască o fosă septică, e nevoie de mulți bani.

De asta m-am gândit să îmi pun la bătaie ziua de naștere și m-aș bucura de un “La mulți ani” cu 5 bani, 10 bani pentru comunitatea din Vizurești.

Foaie verde busuioc, hai să fie cu noroc!

Vă mulțumesc! Vă pupă fata!

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Fundația PACT

Fundația PACT este o organizație non-guvernamentală care contribuie de peste 11 ani la dezvoltarea comunităților sărace din sudul României, prin încurajarea, susținerea și promovarea inițiativelor locale și regionale, a parteneriatului și a responsabilității sociale (la nivel de cetățeni, companii și instituții publice).

Oamenii din Vizurești au nevoie de un puţ de mare adâncime care să le asigure apă potabilă la Căsuța de Cultură, singurul loc din sat unde copiii se pot dezvolta prin ateliere creative și activități de tip after-school. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

4 Donații

24 Oct 2017

Anonymous

75 RON
19 Oct 2017

Anonymous

75 RON
18 Oct 2017
Bafta multa
18 Oct 2017