Alerg cu Echipa PACT!

 

Ionuț Raita Fundația PACT

100% Complete
1,671 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
16
Donații

Primul meu maraton. Și o cerere de donații.

Alerg de mai bine de trei ani și acum am prins curaj să încerc un maraton intreg. Până acum am alergat doar semimaratoane, cel mai recent pe munte.

Cu ocazia asta îi susțin pe prietenii dintr-o organizație care cultivă spiritul comunitar în localități unde mulți nu cred că asta este posibil. În multe cazuri au succes, reușind să motiveze oameni aparent fără perspective și resurse ca să facă ceva pentru comunitățile lor.

Va rog să donați ca să strângem cel puțin 1000 de lei. Orice suma este binevenită, 10, 50, 100 de lei sau mai mult. Și, fiindcă eu cred în importanța implicării oamenilor în comunitățile lor, de la scara de bloc la localitate și chiar mai mult, o să dublez primele donații pe care le faceți, până la valoarea de 500 de lei. Dacă vă conving despre importanța și valoarea muncii dificile pe care ei o fac, vă rog să îi incurajați cu o donație.

Fundația PACT susține oameni din localități rurale care doresc să se organizeze și să participe la activități pentru comunitate. Cultivă spiritul comunitar și astfel ajută copii, tineri, persoane din comunitate. Oamenii care beneficiază de sprijinul PACT sunt dezavantajați, în primul rând, de lipsa de oportunități din localitățile lor, iar sărăcia sau subdezvoltarea sunt consecința acesteia. Uneori, grupurile din comunități au înființat mici afaceri de  care aveau nevoie în localitate, de exemplu o brutărie sau o cultură de levănțică pentru a folosi puținele resurse existente local. Alteori fac proiecte pentru copii. Pentru școală, pentru educație, pentru divertisment.

Acum, ajut și eu la forarea unui  puț de apă la Vizurești, unde un astfel de grup a reușit să facă o construcție în care să își desfășoare activitățile și pe care vor să o dezvolte. Mai important decât apa e faptul că ei s-au hotărât sa facă ceva împreună, au reușit și acum continuă, iar asta influențează modul de gândire al lor și al celorlalți din comunitate.

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Fundația PACT

Fundația PACT este o organizație non-guvernamentală care contribuie de peste 11 ani la dezvoltarea comunităților sărace din sudul României, prin încurajarea, susținerea și promovarea inițiativelor locale și regionale, a parteneriatului și a responsabilității sociale (la nivel de cetățeni, companii și instituții publice).

Oamenii din Vizurești au nevoie de un puţ de mare adâncime care să le asigure apă potabilă la Căsuța de Cultură, singurul loc din sat unde copiii se pot dezvolta prin ateliere creative și activități de tip after-school. 

Fundația PACT participă pe 14 -15 octombrie, la “Raiffeisen Bank Bucharest Marathon”. Suntem entuziasmați că avem alergători care participă la mai multe probe ajutându-ne astfel să strângem fondurile necesare pentru a le oferi copiilor din satul Vizurești (Dâmbovița) posibilitatea de a avea condiții decente în singurul loc în care se pot dezvolta prin ateliere de lectură, de

 

16 Donații

Joseph Aguettant

105 RON
I love Vizuresti. I hope Magda's community will get fresh water.
01 Feb 2018

M. M.

50 RON
Felicitari! :-)
15 Oct 2017
Succes! Ne intalnim pe traseu.
14 Oct 2017
13 Oct 2017
Matching fund pentru Diana, Mariuca, Bogdan si Laura. Va multumesc, ati fost printre primii donatori!
13 Oct 2017

Kirsten Theuns

100 RON
11 Oct 2017
sa termini maratonul, ne dai speranta la toti daca iti iese :)
11 Oct 2017
10 Oct 2017

Anonymous

75 RON
09 Oct 2017
08 Oct 2017
08 Oct 2017
Haai Ionuț! Alerg cu tine!
08 Oct 2017
08 Oct 2017
Matching fund pentru Anonymus. Multumesc, whoever you are! Matching fund-ul pentru Maria a mers pepagina ei.
08 Oct 2017

Anonymous

150 RON
07 Oct 2017
06 Oct 2017