Alerg pentru Fundația PACT!

 

Geanina Surdu Fundația PACT

100% Complete
600 RON
Sumă strânsă
300 RON
Target
11
Donații

Oamenii se caracterizează mai degrabă prin acțiunile lor: lucrez în domeniul ONG de peste 10 ani și încerc să fac lucrurile doar așa cum le simt. Încerc să mă descopăr prin experiențe și prin trăiri. Cred că de fapt încerc să învăț cum poți face să fii fericit.  Alergatul nu e neapărat o pasiune, ci mai degrabă e plăcerea de a trăi sentimentul de libertate și de a te duce în interiorul tău. Acțiunea Fundației PACT și dorința mea de mai bine s-au întâlnit la mijloc. De la început am înțeles că participarea la cursă aduce doar beneficii tuturor. Pentru copiii din Vizurești apa potabilă e o necesitate, și dacă pot susține asta, de ce să nu o fac? Dorința acestor copii m-a mobilizat să ajung de la a alerga 3-4 km la a alerga 10 km și de a mă ține de un program.

Iubesc să fac parte dintr-o comunitate în care oamenii se ajută, spre binele tuturor și cred foarte mult că o astfel de comunitate este posibilă. Așa că vă invit să facem lucruri frumoase împreună! Eu pun la bătaie alergatul și promit să mă țin de asta, iar voi puteți sprijini cu bani. Orice sumă e binevenită și cu siguranță va face diferența.

Haideți să ne facem viața frumoasă, făcând bine ! Cu drag, Geanina. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Fundația PACT

Fundația PACT este o organizație non-guvernamentală care contribuie de peste 11 ani la dezvoltarea comunităților sărace din sudul României, prin încurajarea, susținerea și promovarea inițiativelor locale și regionale, a parteneriatului și a responsabilității sociale (la nivel de cetățeni, companii și instituții publice).

Oamenii din Vizurești au nevoie de un puţ de mare adâncime care să le asigure apă potabilă la Căsuța de Cultură, singurul loc din sat unde copiii se pot dezvolta prin ateliere creative și activități de tip after-school. 

Fundația PACT participă pe 14 -15 octombrie, la “Raiffeisen Bank Bucharest Marathon”. Suntem entuziasmați că avem alergători care participă la mai multe probe ajutându-ne astfel să strângem fondurile necesare pentru a le oferi copiilor din satul Vizurești (Dâmbovița) posibilitatea de a avea condiții decente în singurul loc în care se pot dezvolta prin ateliere de lectură, de

 

11 Donații

12 Oct 2017
10 Oct 2017
10 Oct 2017

Liliana

30 RON
Da, copiii acestia au nevoie de apa curata. Succes!
06 Oct 2017
06 Oct 2017

Anonymous

30 RON
05 Oct 2017
Foarte buna initiativa! sper sa se depaseasca indicatorul ;) spor si determinare :*
04 Oct 2017
02 Oct 2017
29 Sep 2017

Anonymous

50 RON
28 Sep 2017

Anonymous

30 RON
Haide Geaniiii! :)
28 Sep 2017