Maria Ionescu - Fundația PACT

Alerg pentru Fundația PACT!

413 RON Donatii stranse
100% Complete
300 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Noi le cerem oamenilor din comunități să iasă din zona lor de confort, să se implice și să dăruiască. De asta am simțit nevoia să fac mai mult decât munca mea din cadrul Fundației, să ies din zona mea de confort și să alerg.

Am alergat în adolescență și, chiar dacă asta mă făcea să mă simt liberă, fericită – adoram senzația de vânt în față- când am acceptat provocarea de a participa la maraton, primul lucru pe care l-am simțit a fost de teamă. Dar asta m-a făcut să mă gândesc că poate așa simt și oamenii din comunitate la început. Dar am simțit și mult entuziasm pentru că oamenii văd de multe ori egalitatea de șanse și accesul la resurse ca pe niște concepte, or pentru copiii din Vizurești ele sunt o realitate zilnică. De aceea alerg, pentru că vreau ca și pentru ei accesul la apă să fie o normalitate, ca viața lor să fie mai bună.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația PACT

Fundația PACT este o organizație non-guvernamentală care contribuie de peste 11 ani la dezvoltarea comunităților sărace din sudul României, prin încurajarea, susținerea și promovarea inițiativelor locale și regionale, a parteneriatului și a responsabilității sociale (la nivel de cetățeni, companii și instituții publice).

Apă potabilă pentru Căsuța de Cultură din Vizurești

Oamenii din Vizurești au nevoie de un puţ de mare adâncime care să le asigure apă potabilă la Căsuța de Cultură, singurul loc din sat unde copiii se pot dezvolta prin ateliere creative și activități de tip after-school. 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Fundația PACT participă pe 14 -15 octombrie, la “Raiffeisen Bank Bucharest Marathon”. Suntem entuziasmați că avem alergători care participă la mai multe probe ajutându-ne astfel să strâ

6 Donatii

10 Oct 2017
Fiindca suntem co-alergatori si co-fundraiseri, dau matching fund-ul pe pagina ta!. Multumesc de donatie :)
06 Oct 2017
Spor la alergat! :)
04 Oct 2017

Anonymous

100 RON
30 Sep 2017
Sponsored by Soroş.
29 Sep 2017

Simon Quysner

100 RON
28 Sep 2017