Mihai Cune - Fundația PACT

Alerg pentru Fundația PACT!

400 RON Donatii stranse
100% Complete
300 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Bună! Sunt Mihai și voi alerga pentru prima dată într-o competiție pentru a susține un proiect al Fundației PACT. Pasionat de IT, lucrez de 15 ani în domeniul online. Sunt competitiv și ambițios și cred foarte mult într-un stil de viață sănătos. Mi-a plăcut dintotdeauna sportul, mai ales mersul pe bicicletă.

Am început să alerg în vară, împreună cu echipa PACT, organizație pentru care fac voluntariat de 10 ani. Știu cât de important este sprijinul fundației pentru comunitățile mici din sudul țării. Cât privește puțul de apă de la Vizurești, este un vis pentru care oamenii din comunitate s-au mobilizat. De aceea aș vrea să îi ajut și m-aș bucura foarte mult dacă vă alăturați și voi!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația PACT

Fundația PACT este o organizație non-guvernamentală care contribuie de peste 11 ani la dezvoltarea comunităților sărace din sudul României, prin încurajarea, susținerea și promovarea inițiativelor locale și regionale, a parteneriatului și a responsabilității sociale (la nivel de cetățeni, companii și instituții publice).

Apă potabilă pentru Căsuța de Cultură din Vizurești

Oamenii din Vizurești au nevoie de un puţ de mare adâncime care să le asigure apă potabilă la Căsuța de Cultură, singurul loc din sat unde copiii se pot dezvolta prin ateliere creative și activități de tip after-school. 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Fundația PACT participă pe 14 -15 octombrie, la “Raiffeisen Bank Bucharest Marathon”. Suntem entuziasmați că avem alergători care participă la mai multe probe ajutându-ne astfel să strâ

4 Donatii

29 Sep 2017
28 Sep 2017
27 Sep 2017

Anonymous

150 RON
Ma bucur ca mai sunt oameni care se mobilizeza si fac ceva fara sa astepte sa lea dea satatul... De la ei trebuie sa ia exemplu mai toata Romania.
27 Sep 2017