3 pentru Vizurești - Fundația PACT

Alergăm pentru Vizurești

1,210 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
27 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut! Suntem Monica, Marius și Cristina. Pe 14 mai, facem echipă pentru a susține un proiect al Fundației PACT, o organizație care de peste 11 ani ajută oamenii din satele și orașele mici din sudul României să miște lucrurile la ei acasă pentru un viitor mai bun.

Alergăm la semimaratonul Petrom pentru a strânge bani pentru oamenii din Vizurești, un sat din județul Dâmbovița aflat la 30 de kilometri de București. Ei au făcut multe proiecte dedicate mai ales copiilor din sat: un afterschool, ateliere de lectură și de confecționat diferite ornamente, un club al mamelor din sat etc.

Ne-am bucura mult să ne susțineți și să îi ajutăm să își continue proiectele!

Pentru a avea condiții decente la Căsuța de cultură, singurul loc din sat unde copiii se dezvoltă prin diferite activități, au nevoie de un puț de mare adâncime care să le asigure apă potabilă și de o fosă septică. Fiecare donație este o încurajare și un mesaj că nu sunt singuri.

Vă mulțumim!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația PACT

Fundația PACT este o organizație non-guvernamentală care contribuie de peste 11 ani la dezvoltarea comunităților sărace din sudul României, prin încurajarea, susținerea și promovarea inițiativelor locale și regionale, a parteneriatului și a responsabilității sociale (la nivel de cetățeni, companii și instituții publice).

Apă potabilă pentru Căsuța de Cultură din Vizurești

Oamenii din Vizurești au nevoie de un puţ de mare adâncime care să le asigure apă potabilă la Căsuța de Cultură, singurul loc din sat unde copiii se pot dezvolta prin ateliere creative și activități de tip after-school. 

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2017

Fundația PACT participă, pe 14 Mai, la “Bucharest Half Marathon”. Suntem entuziasmați că avem o echipă care va participa la proba de stafetă si ne va ajuta să strângem fondurile necesare p

27 Donatii

[PRIVATE DONATIONS]