Locuri regăsite

Sunt tineri, cred în puterea exemplului și își propun să implice comunitatea în protejarea mediului înconjurător!

Asociația D.E.P. (Dezvoltare-Evoluție-Parteneriat), din Bumbești-Jiu, județul Gorj, s-a înființat în anul 2015. Încă de atunci, grupul din Bumbești-Jiu a fost susținut de Fundația PACT în proiectele dedicate copiilor și membrilor comunității. Cei mai implicați în cadrul asociației sunt tinerii, studenți și elevi de liceu.

Una dintre preocupările lor principale este să dezvolte proiecte și activități care se adresează problemelor de mediu întâlnite în Parcul Național Defileul Jiului.

Acum și-au propus să ecologizeze și să pună în evidență un traseu montan întins pe o suprafață de 4 kilometri și care are ca punct final "Sfinxul din Lainici". Traseul are dificultate mică și poate fi parcurs și de copii.

Proiectul are trei etape principale:

1. Documentarea zonei.

2. Montarea de panouri și indicatoare informative din materiale rezistente la intemperii și îndepărtarea obstacolele de pe traseu.

3. Organizarea unei întâlniri în comunitate pentru a vorbi despre problemele de mediu din zona montană din vecinătatea localității Bumbești-Jiu, Gorj.

[ Show more ]
Galantomi:

Donatii:

Suma:

2,003 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Locuri regăsite

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

2,003 RON

Suma:

Galantomi:

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Pentru că în curând este ziua mea de naștere, am ales să o donez pentru ca o echipă de tineri să ecologizeze și să marcheze un traseu montan

1,500 RON Target
2,003 RON Suma