În anul 2010, oamenii din Vizureşti îşi doreau să aibă un loc unde să facă activităţi pentru copiii din sat. Trei ani mai târziu, visul lor a devenit realitate şi, cu ajutorul Fundaţiei PACT, Habitat for Humanity România şi al voluntarilor români şi străini, au reuşit să ridice o casă de cultură. Au organizat apoi un after-school şi alte activităţi dedicate copiilor şi mamelor din sat. Timp de 10 luni, 20 de copii din familii dezorganizate au primit o masă caldă, şi-au făcut temele şi au învăţat să confecţioneze diferite ornamente. În prezent, ei se adună aici o dată pe lună pentru un club de lectură.

Pentru a-şi continua proiectele dedicate copiilor, au nevoie de un puţ de mare adâncime care să le asigure apă potabilă și de o fosă septică. Ne-am propus ca până la sfârşitul anului să-i ajutăm să strângă 15.000 de lei și să oferim posibilitatea copiilor din Vizurești să-și continue povestea în Căsuța de Cultură.

[ Show more ]
Galantomi:

Donatii:

Suma:

1,210 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Apă potabilă pentru Căsuța de Cultură din Vizurești

Fundația PACT participă, pe 14 Mai, la “Bucharest Half Marathon”. Suntem entuziasmați că avem o echipă care va participa la proba de stafetă

1,210 RON

Suma:

Galantomi:

Pagini fundraising