În anul 2010, oamenii din Vizureşti îşi doreau să aibă un loc unde să facă activităţi pentru copiii din sat. Trei ani mai târziu, visul lor a devenit realitate şi, cu ajutorul Fundaţiei PACT, Habitat for Humanity România şi al voluntarilor români şi străini, au reuşit să ridice o casă de cultură. Au organizat apoi un after-school şi alte activităţi dedicate copiilor şi mamelor din sat. Timp de 10 luni, 20 de copii din familii dezorganizate au primit o masă caldă, şi-au făcut temele şi au învăţat să confecţioneze diferite ornamente. În prezent, ei se adună aici o dată pe lună pentru un club de lectură.

Pentru a-şi continua proiectele dedicate copiilor, au nevoie de un puţ de mare adâncime care să le asigure apă potabilă și de o fosă septică. Ne-am propus ca până la sfârşitul anului să-i ajutăm să strângă 25.000 de lei și să oferim posibilitatea copiilor din Vizurești să-și continue povestea în Căsuța de Cultură.

[ Show more ]

Donatii:

6,735 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Apă potabilă pentru Căsuța de Cultură din Vizurești

Fundația PACT participă pe 14 -15 octombrie, la “Raiffeisen Bank Bucharest Marathon”. Suntem entuziasmați că avem alergători care particip

5,075 RON

In beneficiul: Apă potabilă pentru Căsuța de Cultură din Vizurești

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

In beneficiul: Apă potabilă pentru Căsuța de Cultură din Vizurești

Fundația PACT participă, pe 14 Mai, la “Bucharest Half Marathon”. Suntem entuziasmați că avem o echipă care va participa la proba de stafetă

1,210 RON

Pagini fundraising

Îmi pun la bătaie ziua de naștere pentru copiii din Vizurești!

Pe 21 octombrie este ziua mea de naștere și anul ăsta vreau să o donez! La doar 38 de kilometri de București, la Vizurești, s-a format o adevă

450 RON Suma

Alergăm pentru Fundația PACT!

Salut! Suntem Vali, Monica, Cristina și Marius și vom alerga împreună la maratonul din 15 octombrie. Susținem comunitatea din Vizurești, un sat

1,500 RON Target
1,531 RON Suma

Alerg pentru Fundația PACT!

Oamenii se caracterizează mai degrabă prin acțiunile lor: lucrez în domeniul ONG de peste 10 ani și încerc să fac lucrurile doar așa cum le si

600 RON Suma

Alerg cu Echipa PACT!

Primul meu maraton. Și o cerere de donații. Alerg de mai bine de trei ani și acum am prins curaj să încerc un maraton intreg. Până acum am ale

1,500 RON Target
1,566 RON Suma

Alerg pentru Fundația PACT!

Noi le cerem oamenilor din comunități să iasă din zona lor de confort, să se implice și să dăruiască. De asta am simțit nevoia să fac mai m

413 RON Suma

Alerg pentru Fundația PACT!

Bună! Sunt Mihai și voi alerga pentru prima dată într-o competiție pentru a susține un proiect al Fundației PACT. Pasionat de IT, lucrez de 15

400 RON Suma

Alerg pentru Fundația PACT!

Bună, eu sunt Cornel, am 36 de ani și de 4 ani am devenit pasionat de mișcare.  Dacă până atunci aveam un stil de viață nesănătos, acum al

565 RON Suma

Alergăm pentru Vizurești

Salut! Suntem Monica, Marius și Cristina. Pe 14 mai, facem echipă pentru a susține un proiect al Fundației PACT, o organizație care de peste 11