Oana Radu - Fundația PACT

Îmi pun la bătaie ziua de naștere pentru copiii din Vizurești!

480 RON Donatii stranse
Vreau sa fac o donatie!

Pe 21 octombrie este ziua mea de naștere și anul ăsta vreau să o donez!

La doar 38 de kilometri de București, la Vizurești, s-a format o adevărată comunitate de oameni care au reușit să construiască o Căsuță de Cultură, unde au organizat un after-school și un club de lectură. Acum, visul lor e să aibă apă potabilă în Căsuță ca să continue proiectele cu copiii. Dar, ca să foreze puțul de mare adâncime și să construiască o fosă septică, e nevoie de mulți bani.

De asta m-am gândit să îmi pun la bătaie ziua de naștere și m-aș bucura de un “La mulți ani” cu 5 bani, 10 bani pentru comunitatea din Vizurești.

Foaie verde busuioc, hai să fie cu noroc!

Vă mulțumesc! Vă pupă fata!

in beneficiul

24 oct 2017