Alerg pentru Fundația PACT!

 

Mihai Cune Fundația PACT

100% Complete
400 RON
Donations raised
300 RON
Target
4
Donations

Bună! Sunt Mihai și voi alerga pentru prima dată într-o competiție pentru a susține un proiect al Fundației PACT. Pasionat de IT, lucrez de 15 ani în domeniul online. Sunt competitiv și ambițios și cred foarte mult într-un stil de viață sănătos. Mi-a plăcut dintotdeauna sportul, mai ales mersul pe bicicletă.

Am început să alerg în vară, împreună cu echipa PACT, organizație pentru care fac voluntariat de 10 ani. Știu cât de important este sprijinul fundației pentru comunitățile mici din sudul țării. Cât privește puțul de apă de la Vizurești, este un vis pentru care oamenii din comunitate s-au mobilizat. De aceea aș vrea să îi ajut și m-aș bucura foarte mult dacă vă alăturați și voi!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

ORGANIZATIEI

Fundația PACT

Fundația PACT este o organizație non-guvernamentală care contribuie de peste 11 ani la dezvoltarea comunităților sărace din sudul României, prin încurajarea, susținerea și promovarea inițiativelor locale și regionale, a parteneriatului și a responsabilității sociale (la nivel de cetățeni, companii și instituții publice).

Oamenii din Vizurești au nevoie de un puţ de mare adâncime care să le asigure apă potabilă la Căsuța de Cultură, singurul loc din sat unde copiii se pot dezvolta prin ateliere creative și activități de tip after-school. 

Fundația PACT participă pe 14 -15 octombrie, la “Raiffeisen Bank Bucharest Marathon”. Suntem entuziasmați că avem alergători care participă la mai multe probe ajutându-ne astfel să strângem fondurile necesare pentru a le oferi copiilor din satul Vizurești (Dâmbovița) posibilitatea de a avea condiții decente în singurul loc în care se pot dezvolta prin ateliere de lectură, de

 

4 Donations

29 Sep 2017
28 Sep 2017
27 Sep 2017

Anonymous

150 RON
Ma bucur ca mai sunt oameni care se mobilizeza si fac ceva fara sa astepte sa lea dea satatul... De la ei trebuie sa ia exemplu mai toata Romania.
27 Sep 2017