Cornel Iancu - Fundația PACT

Alerg pentru Fundația PACT!

565 RON Donatii stranse
Vreau sa fac o donatie!

Bună, eu sunt Cornel, am 36 de ani și de 4 ani am devenit pasionat de mișcare.  Dacă până atunci aveam un stil de viață nesănătos, acum alerg pentru sănătate, dar mai ales pentru că vreau să ajut. Proiectul Fundației PACT m-a convins din primul moment. Ce poate fi mai util pentru o comunitate decât să aibă un puț de apă și, poate chiar mai important decât atât, să se adune și să lucreze împreună pentru a schimba viața unei întregi comunități în bine. Pe mine astfel de lucruri mă mobilizează să mă implic și mai mult. Mi-ar plăcea ca proiectul să rezoneze și cu voi și să donați

in beneficiul

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Fundația PACT participă pe 14 -15 octombrie, la “Raiffeisen Bank Bucharest Marathon”. Suntem entuziasmați că avem alergători care participă la mai multe probe ajutându-ne astfel să strâ

14 oct 2017

Prietenii de la PACT iti ureaza succes! ;)
13 oct 2017
Mă bucur că astfel de proiecte există. Copii si adulții din mediul rural merita o viata mai buna.
04 oct 2017

27 sep 2017