Raiffeisen Bank Bucharest Marathon 2017

Fundația PACT participă pe 14 -15 octombrie, la “Raiffeisen Bank Bucharest Marathon”.

Suntem entuziasmați că avem alergători care participă la mai multe probe ajutându-ne astfel să strângem fondurile necesare pentru a le oferi copiilor din satul Vizurești (Dâmbovița) posibilitatea de a avea condiții decente în singurul loc în care se pot dezvolta prin ateliere de lectură, de creativitate, de pictură sau de lucru manual.

Fondurile strânse de alergătorii Fundației PACT vor fi direcționate către asociația locală care va construi un puț de mare adâncime pentru a asigura accesul la apă potabilă precum și o fosă septică.

Dacă vrei să contribui și tu la asigurarea unor condiții decente pentru copiii din Vizurești, susține prin donații alergătorii pentru Fundația PACT!

Îți mulțumim că ne ești alături!

[ Show more ]
Galantomi:

Donatii:

Suma:

5,075 RON

Pagini fundraising

Alergăm pentru Fundația PACT!

Salut! Suntem Vali, Monica, Cristina și Marius și vom alerga împreună la maratonul din 15 octombrie. Susținem comunitatea din Vizurești, un sat

1,500 RON Target
1,531 RON Suma

Alerg pentru Fundația PACT!

Oamenii se caracterizează mai degrabă prin acțiunile lor: lucrez în domeniul ONG de peste 10 ani și încerc să fac lucrurile doar așa cum le si

600 RON Suma

Alerg cu Echipa PACT!

Primul meu maraton. Și o cerere de donații. Alerg de mai bine de trei ani și acum am prins curaj să încerc un maraton intreg. Până acum am ale

1,500 RON Target
1,566 RON Suma

Alerg pentru Fundația PACT!

Noi le cerem oamenilor din comunități să iasă din zona lor de confort, să se implice și să dăruiască. De asta am simțit nevoia să fac mai m

413 RON Suma

Alerg pentru Fundația PACT!

Bună! Sunt Mihai și voi alerga pentru prima dată într-o competiție pentru a susține un proiect al Fundației PACT. Pasionat de IT, lucrez de 15

400 RON Suma

Alerg pentru Fundația PACT!

Bună, eu sunt Cornel, am 36 de ani și de 4 ani am devenit pasionat de mișcare.  Dacă până atunci aveam un stil de viață nesănătos, acum al

565 RON Suma